banner359

Dağ-der’den Erdoğan'a Destek

Yörük Türkmenleri ve DağDer Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediklerini açıkladı.Bursa milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Kemal Şerbetçioğlu ile Bursa Düşünce Kulübü Başkanı Ercan Yakut, Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği y

11 Ağustos 2014 Pazartesi 13:09
Dağ-der’den Erdoğan'a Destek

Yörük Türkmenleri ve DağDer Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediklerini açıkladı.
Bursa milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Kemal Şerbetçioğlu ile Bursa Düşünce Kulübü Başkanı Ercan Yakut, Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyelerini ve dernek başkanı Mustafa Bay ’ı makamında ziyaret etti. Türkiye tarihinin en önemli seçimlerden biri olduğunu belirten Ak Parti Bursa milletvekili Hakan Çavuşoğlu, ”Bildiğiniz gibi Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birini Pazar günü ilk defa halkın oyu ile gerçekleştireceğiz. Dolayısıyla bizde bu bağlamda meclisten fırsat bulduğumuz çerçevede sahada gezerekek cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan ’a oy talep ediyoruz. Biz bu anlamda burada sayın Başbakınımız ve Cumhurbaşkanı adayımıza DağDer'den destek istiyoruz” dedi.
Kendileri için bu seçimini hayati önem taşıdığını dile getiren Ak Parti Bursa milletvekili Kemal Şerbetçioğlu ise, ”Dağ yöresini temsil eden Bursa ’nın en güçlü derneğinin desteğini sayın Başbakanımıza istiyoruz. Bizler AK Parti milletvekilleri olarak bu ziyarette dağ yöresi insanlarından bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bizim için hayati önem arz eden bu cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımıza destek sözü istiyoruz“ diye konuştu.
Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ’ı desteklediklerini belirten DağDer başkanı Mustafa Bay da, ”Yöremizin, belediyelerimizin, üyelerimizin ve yöre hizmetimizin devam etmesi açısından sayın Başbakanımızın şahsında ortaya çıkmış olan bu istikrar ve güven ortamının devamını gönülden destekliyoruz. Bu istikrar ortamında belediyelerimizin Bursa ’da ki insanımıza ve gerek İslam dünyasındaki, gerekse Türk dünyasındaki bizim değerlerimizi paylaşan tüm toplum kesimleri ile köprü vazifesi görmektedir. Bu anlamda biz ilk kez halkın oyu ile seçilecek olan cumhurbaşkanlığı seçiminde istikrar ve yöremiz insanının huzur ve mutluluğu açısından sayın Başbakanımızı desteğimizi gönderiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<