banner359

Dündar’dan Şampiyon Judocuya Altın

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından projelendirilen Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) projesi dahilinde milli takım kampına davet edilen Avrupa şampiyonu milli judocu Rabia Şenyayla ve hocası Şeyda Bayram ’ı altınla ödülle

04 Ağustos 2014 Pazartesi 15:10
Dündar’dan Şampiyon Judocuya Altın

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından projelendirilen Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) projesi dahilinde milli takım kampına davet edilen Avrupa şampiyonu milli judocu Rabia Şenyayla ve hocası Şeyda Bayram ’ı altınla ödüllendirdi.
Osmangazi Belediyespor Judo takımının 48 kiloda Ümitler Avrupa Şampiyonu sporcusu Rabia Şenyayla ve hocası Şeyda Bayram ’a birer altın veren Başkan Mustafa Dündar, “Rabia, Belediyespor ’umuzun Avrupa şampiyonu sporcusu. Geçtiğimiz ay Atina ’da yapılan Ümitler Avrupa Şampiyonası'nda, 48 kiloda şampiyon olarak sadece bizim değil, Türkiye ’nin gururu oldu. Şimdiki hedefimiz, Avrupa şampiyonluğunun ardından, 2016 Rio olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmek. Türk bayrağını olimpiyatlarda da göndere çektirmek. Kendisine güveniyoruz. İnşallah bunu başaracak ve madalyayı Türkiye ’ye, dolayısıyla Osmangazi ’ye getirecekler. Ben kendilerini şimdiden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Avrupa şampiyonasında rakiplerini tek tek yenerek şampiyon olup altın madalya kazanan Rabia Şenyayla da, Başkan Mustafa Dündar ’a kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.
Osmangazi Belediyespor Judo Takımı antrenörü ve aynı zamanda milli takım antrenörü Şeyda Bayram da, Rabia ’nın başarısının bir tesadüf olmadığını söyledi. Bayram, “Rabia, son iki yıldır final müsabakaları yaptı ve ikinci oldu. Bu yıl şampiyon olarak başarısını perçinledi” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<