banner359

Emeklilere Yüzde 15’lik Mutluluk

Türkiye Emekliler Derneği ve Bursa Park Bahçe Sosyal ve Kültürel Hizmetler (BURFAŞ) arasında emeklileri mutlu edecek sözleşme imzalandı.Türkiye Emekliler Derneği binasında bir araya gelen dernek üyeleri ve Bursa Park Bahçe Sosyal ve Kültürel Hizmetler Genel Müdürü Muhammet Gümü

21 Ağustos 2014 Perşembe 13:43
Emeklilere Yüzde 15’lik Mutluluk

Türkiye Emekliler Derneği ve Bursa Park Bahçe Sosyal ve Kültürel Hizmetler (BURFAŞ) arasında emeklileri mutlu edecek sözleşme imzalandı.
Türkiye Emekliler Derneği binasında bir araya gelen dernek üyeleri ve Bursa Park Bahçe Sosyal ve Kültürel Hizmetler Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, emeklilere BURFAŞ ’ın bütün tesislerinden yüzde 15 indirimle yararlanma imkanı sağlayan sözleşmeyi imzaladı. Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Kenan Pars, "Gayemiz, toplumun en mağdur kesimleri olan emekli, dul ve yetimlerimizin hakkını aramak, onların sesi ve yüreği olmaktır. Emeklilerimize ve onların ailelerine hizmet etmek için kurulmuş bu nadide kuruluşun çatısı altında hizmetlerimizi ve mücadelemizi yürüteceğiz. Açlık ve yoksulluk sınırının altında kalan aylıklarıyla geçinme mücadelesi veren emeklilerimizin sesi olacağız. Emeklilerin BURFAŞ ’ın tesislerinden yaralanacağı yüzde 15 ’lik inidirim için anlaşma yaptık. Şahsım ve derneğim adına BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy ’a teşekkürlerimi sunuyorum. Derneğimiz ve üyelerimize hayırlı olsun" diye konuştu.
BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy ise, "Başkanımız Recep Altepe ’nin talimatıyla BURFAŞ olarak Bursa genelinde sosyal hizmete önem veren bir kuruluşuz. 65 yaş üstü büyüklerimize başbakanamızın bir jesti vardı. Şehir içi ulaşımda ücret alınmıyordu, bizde buna katkı koymak adına BURFAŞ olarak Bursa genelinde sahip olduğumuz bütün tesisleri emeklilere açtık" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<