banner359

En güzel hafta sonu BTM’de

Bursa Bilim Ve Teknoloji Merkezi Hafta Sonu Ziyaretçi Akınına Uğruyor.

24 Aralık 2019 Salı 11:53 2019-12-24 14:39:46
En güzel hafta sonu BTM’de

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi hafta sonu ziyaretçi akınına uğruyor.

Çocukları ile birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyen aileler hafta sonları BTM’yi tercih ediyor. Hafta içi okul gruplarını ağırlayan BTM’de hafta sonları gerçekleştirilen aile faaliyetleri ilgi görüyor. Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde 5-6 ve 7-14 yaş arası gruplar için düzenlenen ve zaman aralığı seanslarla belirlenen tematik atölyeler, çocukların olduğu kadar ebeveynlerinin de ilgisini çekiyor. Cumartesi ve Pazar günleri BTM’de bilimle iç içe keyifli bir gün geçirmek isteyen ailelere onlarca farklı faaliyet programı sunuluyor. Fizik, kimya, biyoloji, gastronomi, matematik, elektronik, tasarım, modelleme gibi birçok farklı alandaki atölyeler çocukları aileleriyle birlikte bilimle buluşturuyor. 240’ın üzerinde deney düzeneği, eğlenceli bilim gösterileri ve atölye çalışmaları ile çocuklara ve gençlere, okullarda gördükleri teorik bilgileri pratiğe dönüştürme imkânı sağlayan BTM’de bilimle iç içe zaman geçiren aileler, ayrıca Görevimiz Mars ve Altın Çağda Bilim sergilerini ücretsiz gezebiliyorlar.

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde hafta sonu faaliyetleri http://www.bursabilimmerkezi.org/ web adresinden ve sosyal medya hesaplarından duyuruluyor. Hafta sonu gerçekleştirilen etkinliklere katılmak isteyen aileler, kayıt masasından ücretsiz olarak kayıt yaptırabiliyor.

Son Güncelleme: 24.12.2019 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<