banner359

Esrarla Yakalandı "davulcu Bulmaya Geldim" Dedi

Bursa ’da, takibe aldıkları uyuşturucu satıcısının Kamberler Parkı'nda aracını durduran güvenlik güçleri, yaptıkları aramada 4 kilo 240 gram esrar ele geçirdi. Zanlı, parka esrar satmaya değil, davulcu bulmaya geldiğini söyledi.Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Or

11 Ağustos 2014 Pazartesi 17:13
Esrarla Yakalandı

Bursa ’da, takibe aldıkları uyuşturucu satıcısının Kamberler Parkı'nda aracını durduran güvenlik güçleri, yaptıkları aramada 4 kilo 240 gram esrar ele geçirdi. Zanlı, parka esrar satmaya değil, davulcu bulmaya geldiğini söyledi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şubesi ekipleri, uyuşturucu yetiştirdiği belirlenen Ö.A isimli şahsı takibe aldı. Bir aylık takibin ardından ekipler, Kamberler Parkı'na girdiği sırada Ö.A'nın kamyonetini durdurdu. Şahsa ait kamyonette satışa hazır 4 kilo 240 gram esrar ele geçirildi. Zanlının, mahalleye uyuşturucu satmak için değil, düğünde çalmak üzere davulcu bulmak için geldiğini söylediği bildirildi.
Dikkat çekmemek için işçi kıyafeti giydiği görülen Ö.A'nın, uyuşturucuları kendi yetiştirdiği ve satmak için Kamberler Parkı'na gittiği ileri sürüldü. İfadesi alınan zanlı adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<