banner359

Fakülteye Destek Verenlere Plaket

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanlığı, fakültenin yapım ve onarımına katkıda bulunan hayırseverlere şükran plaketi verdi.Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, İnegöl İşletme Fakültesi Uluslararası İşletm

15 Ağustos 2014 Cuma 14:00
Fakülteye Destek Verenlere Plaket

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanlığı, fakültenin yapım ve onarımına katkıda bulunan hayırseverlere şükran plaketi verdi.
Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, İnegöl İşletme Fakültesi Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Müslüm Basılgan ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Şeremet ile OSB Müdürü Erol Eruğur ’u ziyaret etti. Dekan Canbolat, Aktaş, Şeremet ve Eruğur ’a birer teşekkür plaketi takdim etti.
Canbolat, “Fakültenin yapımına katkıda bulunanlara teşekkür ediyoruz. Dolayısıyla bu aynı zamanda da bir kadirşinaslıktır. İşletme fakültesinin zaman içerisinde oluşumunda bu süreci birlikte gözlemliyoruz. Yeni öğrencilerimiz oluyor. Bu yıl 3. sınıfa geçen öğrencilerimiz oldu. Bu arada yüksek lisans programlarımızı, planda olmadığı halde, başta belediyemiz, Ticaret Sanayi Odası, 1. OSB, Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (2.OSB) ve diğer bazı sivil toplum kuruluşların katkılarıyla oluşturduğumuz fiziki mekanları ve konferans salonlarını göstererek, üniversite senatosundan istisnai karar çıkararak başlattık” dedi.
Yüksek lisans programlarına ilginin az olduğuna işaret eden Prof. Dr. Canbolat, 30 kişilik kontenjan açtıklarını, fakat 10 kişinin başvurduğunu, diğer kontenjanlarda da müracaat sayısın az olduğunu, tezli yüksek lisansta ise 15 kişilik kontenjan olduğunu, fakat orada da programlara toplam 8 kişinin müracaat ettiğini bildirdi. Canbolat, “Belki yeteri kadar duyulamadı. Şimdi burada bu vesile ile bir kez daha ifade etmiş olalım. 34 Eylül 2014 tarihlerinde ek kontenjanımız olacak. Oraya da müracaatlar yapılabilir” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “İnegöl, sanayi, ticaret, ekonomi ve sosyal ve kültürel hayatta, nüfusu, fiziki şartlar itibari ile ülkemizde ses getiren önemli yerleşim birimlerden bir tanesi. İnegöl ’ün köftesi, mobilyası, kaplıcalarıyla ayrı bir güzelliği, özelliği var” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<