banner359

Filistinli Öğrencilerden Ak Gençlere Ziyaret

Filistin ’den Türkiye ’ye üniversite okumak için gelen öğrenciler, AK Parti Osmangazi Gençlik Kollarını ziyaret ettiHayrat Vakfı ve Osmanlı Eğitim Kültür Derneği ’nin ortaklaşa yürüttüğü proje ile Türkiye ’nin farklı şehirlerine üniversite tahsili için gelen 20 öğr

26 Ağustos 2014 Salı 18:22
Filistinli Öğrencilerden Ak Gençlere Ziyaret

Filistin ’den Türkiye ’ye üniversite okumak için gelen öğrenciler, AK Parti Osmangazi Gençlik Kollarını ziyaret etti
Hayrat Vakfı ve Osmanlı Eğitim Kültür Derneği ’nin ortaklaşa yürüttüğü proje ile Türkiye ’nin farklı şehirlerine üniversite tahsili için gelen 20 öğrenci, AK Parti Osmangazi Gençlik Kollarını ziyaret etti. Parti binasındaki ziyarette, Filistinli öğrencileri misafir eden AK gençler, uzun süre sohbet etme imkanı buldu.
AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Ali Sayit Adiloğlu, Filistin ’in işgal edilmiş topraklarından gelen öğrencilere Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti rozeti hediye etti. Adiloğlu, "Bugün burada Filistinli kardeşlerimizle olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onlara Bursa ’mızın tarihi mekanlarını gezdirme fırsatı yakaladık. Filistin ’in işgal edilmiş topraklarından Türkiye ’nin farklı şehirlerine okumak için gelen 20 kardeşimiz Bursa ’yı gezmek istemişler. Onları Ak Parti Osmangazi Gençlik Kolları olarak misafir ettik. Türk insanının ve AK Parti ’nin ne kadar misafirperver olduğunu göstermiş olduk. Filistin ’de yaşanan büyük bir zulüm var. Bu kardeşlerimizin, Türkiye ’de tahsillerini tamamladıktan sonra memleketlerine dönüp, Filistin halkının haklarını savunmaları gerekiyor ’ ’ diye konuştu.
Filistin ’den gelen 20 öğrenciye liderlik eden Eymen Süleyman, İsrail ’in acımasız saldırılarından kaçıp eğitim için Türkiye ’ye geldik. Hepimiz Türkiye ’nin farklı şehirlerinde eğitim göreceğiz. Türkiye ’nin güzelliklerini geziyoruz. Yolumuz Bursa ’ya düştü. Bursa çok güzel bir şehir. İnsanları ve dernekleri bizlere sıcak kanlılıkla yaklaşıyor. AK Parti ’nin sıcak tutumu ile Türkiye ikinci ülkemiz haline geldi" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<