Gemlikli Karateciler Erzurum’dan Madalya İle…

Bursa ’nın Gemlik ilçesinde, DoJo Karate Kulübü sporcuları, büyük bir başarıya daha imza attı.Uluslararası 11. Erzurum Palandöken Karate Turnuvasında KATA dalında bir gümüş ve bir bronz madalya kazanan Gemlikli karateciler, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ’ı ziyaret etti. 25

20 Ağustos 2014 Çarşamba 14:10
Gemlikli Karateciler Erzurum’dan Madalya İle…

Bursa ’nın Gemlik ilçesinde, DoJo Karate Kulübü sporcuları, büyük bir başarıya daha imza attı.
Uluslararası 11. Erzurum Palandöken Karate Turnuvasında KATA dalında bir gümüş ve bir bronz madalya kazanan Gemlikli karateciler, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ’ı ziyaret etti. 25 ülkeden 2 bin 500 ’ün üzerinde sporcunun katıldığı uluslararası şampiyonada KATA büyükler kategorisinde Gökhan Özler 2, minikler KATA dalında ise aynı kulüpten Nazar Demirişleyen 3. oldu. Dojo Karete Kulübü ’nün 6 sporcusu da turnuvada 4. olarak büyük başarıya imza attı.
Sporcuların Gemlik ’in gururu olduğunu dile getiren Yılmaz, bundan sonraki şampiyonalarda da başarılar diledi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<