banner359

Gemlik'te fuhuş çetesine darbe

.

29 Kasım 2014 Cumartesi 16:21 2014-11-29 16:25:59
Gemlik'te fuhuş çetesine darbe
 Bursa'nın Gemlik ilçesinde polisin gerçekleştirdiği fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 14 kişiden 6'sı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Gemlik polisi ile Bursa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Gemlik'te fuhuş ve fuhşa aracılık iddiasıyla iki aylık takibin ardından 8 ev ve bir masaj salonuna eş zamanlı baskın yaptı. Yapılan aramalarda ruhsatsız pompalı tüfek, bir miktar esrar, 5 dizüstü bilgisayar ve kamera ele geçirildi. Olayla alakalı 8'i kadın 14 kişi gözaltına alındı.

Nöbetçi savcı tarafından sorgulanan ve suç şebekesinin lideri olduğu öne sürülen Z.Ö. ile G.T, N.B, H.T, B.K, F.A, M.Ö, F.K, N.Ö, S.A, T.T, A.Ö, V.G, S.T. tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Gece geç saatlere kadar ifadeleri alınan zanlılardan 5’i kadın biri erkek 6 kişi tutuklanırken, diğer zanlılar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Son Güncelleme: 29.11.2014 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<