banner359

Gıda sektörünün kalbi Bursa´da atacak

03 Nisan 2018 Salı 12:37 2018-04-03 17:20:54
Gıda sektörünün kalbi Bursa´da atacak

Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı, 5-8 Nisan tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) kapılarını ziyaretçilere açıyor.

2018’de üçüncü fuar

Daha kaliteli ve nitelikli etkinlikleri şehre çekerek kongre ve fuar endüstrisine katkıda bulunmayı planlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin bu yöndeki potansiyelini artırmayı hedefliyor. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen ‘Kozmetik ve Güzellik Fuarı’ ile ‘Su ve Çevre Fuarı’ ve ‘4. Uluslararası Bursa Su ve Çevre Kongresi’nin ardından; 5-8 Nisan tarihleri arasında Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı, Bursalılarla buluşacak.

Sektörün devleri bir araya geliyor

Merinos AKKM ve Network Fuarcılık işbirliğiyle hazırlanan Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı, 4 gün boyunca Güney Marmara’da faaliyet gösteren gıda devlerini Bursa’da ağırlayacak. Gıda ve sağlıklı beslenme üzerine söyleşi ve panellerle içeriği zenginleştirilen fuar; aşçıları, market ve otel yöneticilerini, catering firmalarını, lokanta ve restoranları, unlu mamuller ve pastacıları, fırıncılar, kahveciler ve bakkalları bir araya getiriyor.

“Kongre ve fuar endüstrisine katkıda bulunuyoruz”

Merinos AKKM Genel Koordinatörü Hasan Çepni, Bursa’yı fuarcılık sektöründe daha üst segmente taşımak için 2018’de bir dizi organizasyon planladıklarını dile getirdi. BUCOS ve SUÇEV gibi 2 önemli fuarı başarıyla gerçekleştirdiklerini hatırlatan Hasan Çepni, önümüzdeki hafta Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı’nı ziyaretlere açacaklarını söyledi. 2018’in kendileri için yoğun geçeceğini ifade eden Çepni, “Kongre merkezimizde yılda 1000’den fazla etkinlikle 800 binden fazla ziyaretçiyi ağırlıyoruz. Merinos AKKM olarak 2018’de daha kaliteli ve nitelikli etkinliklere ev sahipliği yaparak, kongre ve fuar endüstrisine katkıda bulunmayı planlıyoruz. Bu bağlamda, gıda sektörünün önemli firmalarının katılacağı bu fuarın, hem gıda hem de fuarcılık sektörüne hareket katacağına inanıyoruz. Fuarın organizasyonunda destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş başta olmak üzere, katkı koyan herkese teşekkür ediyoruz. İlk 3 gün sektör profesyonellerinin katılımına açık olan fuar, 8 Nisan Pazar günü tüm ziyaretçileri kabul edecek” dedi.

Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı’nı; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi, Bursa Aşçılar Derneği, Bursa Yemek Sanayicileri Derneği, İstanbul Gastronomi Turizm Derneği ve BESOB ile Bursa Ticaret Borsası, Gıda Mühendisleri Odası, Uludağ Üniversitesi, TAFED ve YESİDEF gibi sektörün önemli STK’ları destekliyor.

Son Güncelleme: 03.04.2018 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<