banner359

Girişimci Başkandan Girişimcilere Altın…

Gürsu Belediyesi ve KOSGEB işbirliğinde düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” protokolü düzenlenen törenle imzalandı.Kendi işini kurup istihdam sağlayacak girişimci adaylarını desteklemek amacıyla düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kapsamında, 30 girişimci e

16 Temmuz 2014 Çarşamba 15:11
Girişimci Başkandan Girişimcilere Altın…

Gürsu Belediyesi ve KOSGEB işbirliğinde düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” protokolü düzenlenen törenle imzalandı.
Kendi işini kurup istihdam sağlayacak girişimci adaylarını desteklemek amacıyla düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kapsamında, 30 girişimci eğitim alma imkanı bulacak. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayarak sertifika alan girişimciler, 30 bin lira hibe ve 70 bin lira faizsiz kredi alma imkanına kavuşmuş olacak. Kendisinin de küçük yaştan itibaren girişimci olduğunu, ticaretle uğraştığını belirten Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, "Bir ülkenin gelişmesi, kalkınması, ekonomik ve sosyal refaha kavuşması, o ülkedeki, girişimci sayısı ve girişimcilerin başarısıyla eşit orantılıdır. Ülkemizin kalkınması, yaşadığımız kentimiz Gürsumuz ’da, Bursamız ’da ekonomik ve sosyal büyümenin önünü açmak adına, yerel yönetim olarak, üreten ve topluma fayda sağlayan herkese destek olmak bizim görevimiz. Girişimcilik eğitimini alan girişimci adaylarımızın hayata geçirmek istedikleri projelerini hazırlama aşamasında da, belediye olarak destek olacağız. Biz girişimci adaylarımıza altın anahtarı sunuyoruz ve örnek olacak başarılara imza atmalarını diliyoruz. Şahsım da genç bir girişimci olarak, birden fazla iş kolunda, faaliyet gösteren ve ülkesine katma değer sağlayan bir girişimci olarak, girişimci kardeşlerimzin her zaman yanında olacağız. Bursa KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile imzalayacağımız bu protokolle 30 girişimci kardeşimize balık tutumayı öğreterek, kendi işlerini kurmalarına imkan sağlayacağız. Bu vesileyle, bu protokolümüzün, Gürsumuz, Bursamız, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, değerli müdürüm Ahmet Bey ’e ve değerli katılımcılara teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.
KOSGEB Bursa Hizmet Merkez Müdürü Ahmet Akdağ, Gürsu Belediyesiyle çalışmakta memnuniyet duyduklarını belirterek, girişimciler başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<