banner359

Gisiyad Üyeleri İftarda Buluştu

Bursa GİSİYAD (Giresunlu Sanayici, Ticaret Adamları, Hakim ve Samimi Sanat Mensupları Derneği) iftar verdi. Giresunlu hemşerimiz Kamil Uyar ’ın ortağı olduğu Kokonez Çorba ve Karaciğer Salonunda bahşedilen iftar davetine derneğin üyelerinin yanı hat, Gemlik da kurulan GİRSİAD AŞ

18 Temmuz 2014 Cuma 12:00
Gisiyad Üyeleri İftarda Buluştu

Bursa GİSİYAD (Giresunlu Sanayici, Ticaret Adamları, Hakim ve Samimi Sanat Mensupları Derneği) iftar verdi.
Giresunlu hemşerimiz Kamil Uyar ’ın ortağı olduğu Kokonez Çorba ve Karaciğer Salonunda bahşedilen iftar davetine derneğin üyelerinin yanı hat, Gemlik da kurulan GİRSİAD AŞ ’nin yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Zarif ve samimi biraz ortamda bahşedilen iftar yemeğinde Giresunlular düşünce alışverişinde bulurken, vadeli göre istişarelerde bulundu.
“EKONOMİYE VE İSTİHDAMA DEĞER KATACAK PROJELER GELİŞTİRİYORUZ”
GİSİYAD Derneği başkanı Hasan Topkara iftar devam yapmış olduğu tebrik konuşmasında iftara katılan temkinli Esnaf, Sanat Adamı ve Hükümdar hemşerilerine değerlenme ederken, GİSİYAD kadar ekonomiye ve istihdama değerinde katacak projelere yerine getirme ettiklerini söyledi.
Hep ay 1 Giresunlu Sanat Adamı ve Esnaf arkadaşlarını ziyaret ederek onların işlerine katkı maddesi sağladıklarını banka memuru Topkara düzenledikleri Girişimcilik kursları birlikte keza ekonomiye değerinde katacak baklava şekli olası girişimciler yetiştirdiklerini söyledi.
Gemlik ’hem Giresunlular göre kurulan GİRSİYAD AŞ adres defteri başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Toplanma Üyesi Sürveyan Kenan Çakır şirketin projeleri ve dilim dağılımları birlikte göreceli katılımcılara bilgiler sunarken, 2.000.000 TL anamal beraber kurulan GİRSİAD AŞ ’nin yetersiz sürede kısıtlı imkanlar ile sert eserler yaptıklarını belirtti.
“KOCAMAN PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRDİK”
400 hisseli olarak kurulan şirketin 5.000 TL ’den hisselerinin satışını yaptıklarını bildiren Çakır “Şuan sözde beraber şirketimizin 300 Hissesini Gemlik ’da hemşerilerimize satmış bulunuyoruz. Geri kalan 100 hisseyi ayrıca Bursa ’daki hemşerilerimize açarak geleceğimizi inşaa ediyoruz. Sermayemiz -li almış olduğumuz arsanın aşkın, 1500 m ’2 bodrum girişi üzerine Sosyal donatı merkezimizin inşaatına başladık. Projemiz tamamlandığında 10.000.000 TL değerinde kimi yapıya öğretmen olacağız” dedi.
Dar ölçüde denge hisselerden hemşerilerimizin alarak bursa ’daki Giresunluların geleceğine katkı sağlamalarını isteyen Çakır, geleneklere göre kalanlar -li ilerleyen şirket ve model konusunda etraflı bilgiyi Eşlik Sekretaryası 0532 163 98 30 nolu telefondan öğrenebileceğini söyledi.
“5 YIL SONUÇ BU MODEL 510 KAT DEĞERLENİR”
Tesis Taşınmaz Mal Değer İstanbul Bölgeler Pazarlama Müdürü Giresunlu hemşerimiz Abdurrahman Enjektör ’ayrıca yapmış olduğu konuşmasında GİRSİAD AŞ ilgi aşamasında yapmış oldukları akıl alışverişleri sonrasında şirketin geldiği noktadan iri yari mutluluk duyduğunu belirtirken “Hazırlanan taslak ve taslak açış aşamada Gemlik ’hem kurulu hemşerilerimizi kapsıyordu. Bir Kat Daha yüksek hedefler saptamak meslek göre çok biraz adımdır. Arkadaşlarımız bu adımı attılar.. Gemlik ve Bursa ’hem yerleşmiş hemşerilerimiz güvenlik şeridi omuza vererek, el birliği durumunda, hataya sıra vermeden, istişareler olması halinde şiddetli bir kat daha zeki işlere imza atacaklar” dedi.
“BURSA ’YA İKİ KANADIMIZ BIRLIKTE UÇTUĞUMUZU GÖSTERMEYİLİZ”
Gurbetdeki Giresunluların örgütlenmesine iri katkılar karşılayan Bursa ve Gemlik Giresunlular Derneği peder üyeleri arasında yer alan Av.Murat Toker ’da yapmış olduğu konuşmasında bundan 30 sene başta Bursa ’de ekonomik sıkıntılar içerisindeki Giresunluların Iktidar partisinin idari bölge yönetimlerinin kaplayan düzeylerinde, ayrıca aynı dönemde Belli Başlı kin partisinden Osmangazi Belediye Başkanı ve Gemlik ’den Hür bir belediye başkanı çıkardıklarını belirtirken “ KI zamanlar ayrıca Bursa ’ayrıca derneklerimiz yoktu.1015 bir parça Giresun gönüllüsü lokantalarda, akım ocaklarında toplanıp neler yapabilirisin hesaplarını yapıyorduk. Derhal fakat nüfusumuz arttı. Hesaplı gücümüz ve özgürlüğümüz arttı. Çağrıştırma sayımız arttı. Gelinen noktada Bursa ’nın çap çok ve hemşerilerimizin ağırlıklı yaşadığı Osmangazi Bölgesinde belediyede 1 adet toplantı üyemiz yok. Acilen hemşerilerimiz şapkasını evvel koyup bazı düşünmelidir” dedi.
30 Yaş ilk kez olduğu olası, hemşerilerimiz bu şirket ile Gemlik ve Bursa kadar kucaklaştığında Bursa Siyasetinde, ekonomisinde daha fazla söz sahibi olunabileceğini söyleyen Toker, çocuklarımızın geleceği göre 5.000 TL karşılığında satılan bu bölük hisselerinden hemşerilerimizin faydalanmaları tavsiyesinde bulundu.
Yemek sonundan GİRSİAD AŞ hisselerinden yaklaşık 30 taş ön talep yapıldığı öğrenilirken, besin Kokonez tabelası aşağı çekilen hatıra fotoğrafı -li bitiş buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<