banner359

Görme Engellilerin Aileleri Nilüfer’de Kahvaltıda…

Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi, ‘Okul Öncesi Sosyal Çalışma Atölyesi ’ öğrencileri ve aileleri düzenlenen kahvaltıda bir araya gelirken, ebeveynlere tutum ve davranış teknikleri hakkında eğitim verildi.Türkiye ’de ilk olarak Nilüfer Belediyesi tarafından kurul

19 Ağustos 2014 Salı 15:44
Görme Engellilerin Aileleri Nilüfer’de Kahvaltıda…

Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi, ‘Okul Öncesi Sosyal Çalışma Atölyesi ’ öğrencileri ve aileleri düzenlenen kahvaltıda bir araya gelirken, ebeveynlere tutum ve davranış teknikleri hakkında eğitim verildi.
Türkiye ’de ilk olarak Nilüfer Belediyesi tarafından kurulan Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi ’nin 36 yaş grubu görme engelli çocuklardan oluşan ‘Okul Öncesi Sosyal Çalışma Atölyesi ’ öğrencileri ve aileleri, kahvaltıda buluştu. Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi ’nin bahçesinde düzenlenen kahvaltıda tanışma ve kaynaşma imkanı bulan ailelere merkez ve çalışmalar hakkında bilgi verildi. Kahvaltı sonrası annebabalara tutum ve davranış teknikleri hakkında da eğitim verildi. Etkinlikte görme engelli çocukların çeşitli çalgı aletleri kullanarak yaptığı müzik resitali ise ailelerden büyük alkış aldı. Görme engelli çocuklara özgüven vermek, sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla oluşturulan atölyede, öz bakım becerilerini geliştirme, doğa ve çevreyi tanıma, Braille alfabesi, beyaz baston, bilgisayar eğitimleri de veriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<