banner359

Hizmet-iş Sendikası’ndan Belediyeye Ziyaret

Hizmet İş Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Keskin ve Genel Merkez Başkan Yardımcısı Fahrettin Kütükçü, Gemlik Belediyesi ’ni ziyaret etti.Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Koçak ’ı makamında ziyaret eden sendika yöneticileri, sendikal faaliyetleri konuştu. Sendikanın

20 Ağustos 2014 Çarşamba 15:11
Hizmet-iş Sendikası’ndan Belediyeye Ziyaret

Hizmet İş Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Keskin ve Genel Merkez Başkan Yardımcısı Fahrettin Kütükçü, Gemlik Belediyesi ’ni ziyaret etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Koçak ’ı makamında ziyaret eden sendika yöneticileri, sendikal faaliyetleri konuştu. Sendikanın iş yeri temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıda çeşitli konularda mutabakata varıldı. İşçilerin meseleleri, sendika ve belediyenin ortak çalışmaları masaya yatırılırken, ziyaretlerin sohbet havasında devam edeceği vurgulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<