banner359

İki Otomobile Çarpıp Yan Yatan Aracın Sürücüsü…

Bursa ’nın Mudanya ilçesinde meydana gelen kazada, park halindeki iki otomobile çarparak yan yatan aracın sürücüsü hafif yaralandı.Işıklı kavşağa süratli giren Çağlar Beycan idaresindeki 16 BLY 20 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, park halindeki 16 CRY 12 ve 16 JL 273 plaka

13 Ağustos 2014 Çarşamba 14:00
İki Otomobile Çarpıp Yan Yatan Aracın Sürücüsü…

Bursa ’nın Mudanya ilçesinde meydana gelen kazada, park halindeki iki otomobile çarparak yan yatan aracın sürücüsü hafif yaralandı.
Işıklı kavşağa süratli giren Çağlar Beycan idaresindeki 16 BLY 20 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, park halindeki 16 CRY 12 ve 16 JL 273 plakalı otomobillere çarpıp hasar verdikten sonra ana caddede yan yattı. Vatandaşlar tarafından hafif yaralı olarak araçtan çıkarılan sürücü Beycan, 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından Mudanya Devlet Hastanesi ’ne kaldırıldı.
Bahse konu yerde bir gün evvel otomobilin çarptığı bir yaya hayatını kaybetmişti. Vatandaşlar, ışıklara yakın olan bu kavşağa sürücülerin hızlarını kesmek için Karayolları tarafından kasis konulmasını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<