banner359

İş Adamları İstikrarın Devamını İstiyor

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gemlik Serbest Bölge ’de yaptığı incelemeler sonrasında, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ’nı ziyaret etti.Gemlik TSO Başkanı Kemal Akıt, Vali Karaloğlu ’na brifing verdi. Akıt, "Bizim işimizin düzgün olması, Türkiye ’nin de işlerinin iyi olma

15 Ağustos 2014 Cuma 18:04
İş Adamları İstikrarın Devamını İstiyor

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gemlik Serbest Bölge ’de yaptığı incelemeler sonrasında, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ’nı ziyaret etti.
Gemlik TSO Başkanı Kemal Akıt, Vali Karaloğlu ’na brifing verdi. Akıt, "Bizim işimizin düzgün olması, Türkiye ’nin de işlerinin iyi olması anlamına gelir. Biz çalışacak, üretecek, vergi vereceğiz. Mevzuumuz ekonomi olsun, enerjimizi boşa harcamayalım. Bu bakımdan istikrarı önemsiyoruz, istikrar da fakat tek parti ile sağlanır. İyi yerdeyiz, dünyada itibarımız var. Bu istikrar ortamı devam etsin istiyoruz" dedi.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu ise, "Gemlik, Bursa ’nın önemli ilçelerinden biri. Bursa ’nın da kapısı. Gemlik ’in de alacağı mesafeler var. Gemlik ’in henüz kullanılmayan potansiyeli var. Yeni kara yolu ve demir yolu ile Gemlik daha da gelişecek. Gemlik ilerleyen zamanlarda, hiç birimizin tahmin edemediği noktalara gelecek" diye konuştu.
"KALKINMA AJANSLARINDA DANIŞMAN TERÖRÜ VAR"
Ziyarette balıkçılık ve zeytincilik de konuşuldu. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, trol ve Haydariye şelalesi projeleri olduğunu ifade ederek, "Kalkınma ajanslarında danışman terörü var. Onlara para vermezsek projemiz onaylanmıyor. Bu projeleri biz sunduk, fakat onaylatamadık" ifadelerini kullandı.
Vali Karaloğlu ise, ‘ ’Siz projenizi başlatın, sonra bize gelin. Sıkıntılarla biz ilgileniriz ’ ’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<