Işid Zulmünden Kaçan Yezidilere Nilüfer’den Yardım…

Nilüfer Belediyesi, IŞİD zulmünden kaçan Yezidilere yardım kampanyası başlattı.IŞİD çetelerinin saldırıp işgal ettiği bölgelerden kaçarak Türkiye ’ye, Zaho ’ya ve Şengal Dağı ’na sığınanlar için Nilüfer Belediyesi yardım kampanyası başlattı. Bir buçuk milyon ins

21 Ağustos 2014 Perşembe 23:00
Işid Zulmünden Kaçan Yezidilere Nilüfer’den Yardım…

Nilüfer Belediyesi, IŞİD zulmünden kaçan Yezidilere yardım kampanyası başlattı.
IŞİD çetelerinin saldırıp işgal ettiği bölgelerden kaçarak Türkiye ’ye, Zaho ’ya ve Şengal Dağı ’na sığınanlar için Nilüfer Belediyesi yardım kampanyası başlattı. Bir buçuk milyon insanın yerinden edildiğini ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye ’ye sığınanların sayısının 10 bin olduğunu söyledi. Yaşanan vahşete sessiz kalmayacaklarını belirten Bozbey, “Bursalılara buradan çağrıda bulunuyoruz. IŞİD katliamından kurtulup ülkemize sığınan Ezidileri yalnız bırakmayalım. Uzun zamandır Ortadoğa ’da yürütülen savaş yetmezmiş gibi, dünyanın her yerinden getirilerek Ortadoğu ’da oluşturulan IŞİD adlı uluslararası vahşi çete, etnik, dini ve mezhep katliamlarına devam ediyor. Bizler Ortadoğu ’da akan kan ve göz yaşının durmasını istiyoruz. Şimdi insan olmanın, dayanışmanın ve destek vermenin zamanı” diye konuştu.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<