banner359

İsrail Dünya Kudüs Gününde Protesto Edildi

Bursa Mustazaflar Cemiyeti, 25 Temmuz Dünya Kudüs Günü'nde İsrail'i protesto etti.Bursa Mustazaflar Cemiyeti üyeleri akşam saatlerinde Orhangazi Parkı'nde toplandı. Pankartlar ve bayraklar açarak slogan atan kalabalık, dünyadaki katliamların bir an önce sona ermesi için dua etti. M

26 Temmuz 2014 Cumartesi 20:33
İsrail Dünya Kudüs Gününde Protesto Edildi

Bursa Mustazaflar Cemiyeti, 25 Temmuz Dünya Kudüs Günü'nde İsrail'i protesto etti.
Bursa Mustazaflar Cemiyeti üyeleri akşam saatlerinde Orhangazi Parkı'nde toplandı. Pankartlar ve bayraklar açarak slogan atan kalabalık, dünyadaki katliamların bir an önce sona ermesi için dua etti. Mustazaflar Cemiyeti Bursa Şube Başkanı Hasan Şenol, "Ramazan ayında canımız yanıyor, bayram arefesinde sevincimiz kursağımızda kalıyor. Bu yıl ki Dünya Kudüs günü anma programımız, dünyanın bir çok yerinde zulüm gören Müslümanları konu almaktadır. Çünkü Kudüs, dünyanın kalbidir. Eğer Kudüs siyonistlerin elinden kurtulursa İsrail'in dünyaya hükmetme gücü kalmaz. İsrail, Ortadoğu'daki fitnenin ve çatışmaların asıl sebebidir. Eğer bölgede İsrail olmasaydı, savaşlar, ayrılıklar ve işgaller olmayacaktı. Kolları taşlarla kırılan çocuklar, evlerinde kurşun yağmuruna tutulan babalar, sokakta oynayan çocuklara dahi saldıran aşağılık ve cani düşünce sistemi yüzünden Müslümanların kalbine bir hançer saplandı" dedi.
Başkan Şenol sözlerini şöyle sürdürdü:
"Her şeyden önce Türkiye Cumhuriyetinden beklentimiz şunlardır. İsrail ile olan tüm ilişkilerin kesilmesi, Türkiye'de satılmakta olan İsrail malı ürünlerin boykotunun desteklenip, genişletilmesi, Gazze'de dinlerini ve vatanlarını savunmak için çarpışan kardeşlerimize gerekli olan lojistik desteğin sağlanmasıdır" diye konuştu.
Grup açıklamanın ardından alkışlar eşliğinde olaysız bir şekilde dağıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<