banner359

İtso İle İtücü Arasında İş Birliği

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), İstanbul Ticaret Üniversitesi (İTÜCÜ) ile iş birliği protokolü imzaladı.İTÜCÜ, İTSO ’nun eğitim, konferans, toplantı ve saha çalışmalarına destek verecek. Ayrıca yüksek lisans yapmak isteyen İTSO üyeleri, eş ve çocukları ile oda

13 Ağustos 2014 Çarşamba 14:00
İtso İle İtücü Arasında İş Birliği

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), İstanbul Ticaret Üniversitesi (İTÜCÜ) ile iş birliği protokolü imzaladı.
İTÜCÜ, İTSO ’nun eğitim, konferans, toplantı ve saha çalışmalarına destek verecek. Ayrıca yüksek lisans yapmak isteyen İTSO üyeleri, eş ve çocukları ile oda personeline yüzde 25 indirim uygulanacak.
İTSO Başkanı Metin Anıl, yaptıkları çalışmalarla başta ekonomik gelişme olmak üzere çeşitli alanlarda üyelerinin ve İnegöl ’ün kalkınmasına katkı koyduklarını söyledi. Anıl, İTÜCÜ ile imzalanan iş birliği protokolünün maksadının İnegöl ’e eğitim alanında farklı bir bakış açısı getirmek olduğunu belirterek, “İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı tarafından kurulan bir vakıf üniversitesidir. Bünyesinde iş hayatıyla ilgili çok değerli fakülteler ve araştırma birimleri bulunan bu seçkin kurumla iş birliği yapmanın İnegöl ekonomisine önemli katkılar sağlayacağı düşüncesiyle böyle bir iş birliğine gittik” dedi.
Ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmaların yanı sıra çeşitli konularda dünyadaki gelişmeleri yakından takip edebilmek için akademik çalışmalara da büyük önem verdiklerini vurgulayan İTSO Başkanı Metin Anıl, “Bu yönde Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi ile çalışmalarımız devam ediyor. Benzeri bir iş birliğini İstanbul Ticaret Üniversitesi ile yapacağız” diye konuştu.
Akademik çalışmalarda destek almanın ve birlikte yürütülen çalışmaların, üniversitesanayi iş birliğinin en önemli göstergesi olduğuna anlatan Başkan Anıl, akademik çalışmaların yakından takip edilmesiyle değişim ve gelişimin sağlanabileceğine inandıklarını vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<