banner359

Karacabey’de Kadınlara Özel Plaj

Karacabey Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda Kurşunlu Mahallesi ’ne yakın olan bir koyu, kadınlara özel plaj için düzenlemeye başladı.Çalılıkların arasından aşağı inen merdiven ile kadınlar plajına tek bir noktadan giriş sağlanabiliyor. Plajda duş ve yüzme alanını be

05 Ağustos 2014 Salı 15:34
Karacabey’de Kadınlara Özel Plaj

Karacabey Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda Kurşunlu Mahallesi ’ne yakın olan bir koyu, kadınlara özel plaj için düzenlemeye başladı.
Çalılıkların arasından aşağı inen merdiven ile kadınlar plajına tek bir noktadan giriş sağlanabiliyor. Plajda duş ve yüzme alanını belirleyen dubalar da olacak. Önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanan çalışmaları Destek Hizmetler Müdürlüğü Ekipleri yürütüyor. Kadınlar plajına inen basamaklar tamamlanırken, duşların da yapımıyla hizmet verilmeye başlanacak.
Plajın tamamen kadınlara mahsus olacağını belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, denize de boğulma vakalarına karşı dubalarla şerit çekileceğini söyledi. Özkan, kadınlar plajı için sezon öncesi talep geldiğini ifade ederek, “Çalışma arkadaşlarımızla konuyu değerlendirerek Kurşunlu Mahallesi ’nin ilerisinde bulunan bir koya bu plajı yapmaya karar verdik. Tek girişi olan koyda kayalıklar arasına gizlenmiş harika bir kumsal ve deniz mevcut. Kısa sürede tamamlayıp kadınların hizmetine açacağız” dedi.
Plajın ücretsiz olacağı kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<