banner359

Kardelen öğretmenleri ağırladı

28 Kasım 2016 Pazartesi 15:45
Kardelen öğretmenleri ağırladı

Kardelen, Cardelion ve Yaylacık markalarıyla Bursa’daki tesislerinde kestane şekeri üreten İlka Şekerleme, öğretmenleri ağırladı.
Yaylacık ilk ve Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenleri tesislerinde ağırlayan Genel Müdür Mümin Akgün ve Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir, öğretmenlere çiçek ve kestane şekeri verdi. Firmanın sosyal tesislerinde topluca yenilen öğlen yemeğinin ardından eğlence düzenlendi. Eğitimli nesillerin yetiştirilmesinde en önemli yükün öğretmenlerin omuzlarında olduğunu söyleyen Mümin Akgün, programda yaptığı konuşmada gelecek nesillerin inşasında öğretmenlerin çok önemli rolleri olduğunu söyledi. Akgün,“Eğitim gibi kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimizi bir kez daha hatırladığımız, onlara olan sevgi ve saygımızı gösterdiğimiz önemli bir gün olarak görüyoruz. İlka Şekerleme olarak bu anlamlı günde tesislerimizin yakınında yer alan Yaylacık İlk ve Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenlerimize minnettarlığımızı göstermek amacıyla böyle bir program düzenledik. Öğretmenlerimiz için ne yapsak yetmez. Biz bu program ile toplumda farkındalık oluşturmak istedik” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<