banner359

Kaya Güreşte Dünya 3’üncüsü Oldu

Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçisi Barış Kaya, Zagrep ’te yapılan ‘Dünya Güreş Şampiyonası ’nda 3 ’üncü oldu.Hırvatistan ’ın başkenti Zagrep ’te 910 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen Gençler Dünya Güreş Şampiyonası ’nda 55 kg da yarışan Bursa B

15 Ağustos 2014 Cuma 18:04
Kaya Güreşte Dünya 3’üncüsü Oldu

Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçisi Barış Kaya, Zagrep ’te yapılan ‘Dünya Güreş Şampiyonası ’nda 3 ’üncü oldu.
Hırvatistan ’ın başkenti Zagrep ’te 910 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen Gençler Dünya Güreş Şampiyonası ’nda 55 kg da yarışan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçisi Barış Kaya, dünya 3 ’üncüsü olarak Bursa ’nın adını dünyaya duyurdu. 2014 yılı Avrupa şampiyonu olan Barış Kaya, ilk turda Moldovalı rakibini 122 teknik üstünlükle, 2. turda da Hintli rakibini 100 teknik üstünlükle geçti. Yarı finalde son saniyede maçı kaybeden Kaya, 3. ’lük maçında Moğol rakibini de 100 yenerek dünya 3. ’lüğünün sahibi oldu. Bursa ’da 7 yıldır Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde spor yaşamını sürdüren Kaya, bundan sonra ise büyükler kategorisinde şampiyonlukları hedeflediğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<