banner359

Kaza Yapan Motosiklet Alev Alev Yandı

Bursa ’nın İnegöl ilçesinde, kaza yapan motosiklet alev alev yanarken, genç sürücü yaralandı.Dün gece geç saatlerde Osmanbey Caddesi üzerinde seyir halinde olan 23 yaşındaki Mustafa U. idaresindeki motosiklete, arkadan gelen, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil çarp

21 Ağustos 2014 Perşembe 14:45
Kaza Yapan Motosiklet Alev Alev Yandı

Bursa ’nın İnegöl ilçesinde, kaza yapan motosiklet alev alev yanarken, genç sürücü yaralandı.
Dün gece geç saatlerde Osmanbey Caddesi üzerinde seyir halinde olan 23 yaşındaki Mustafa U. idaresindeki motosiklete, arkadan gelen, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile devrilen motosikletten düşen genç sürücü yaralandı. Motosiklete çarpan otomobil sürücüsü ise yaralı Mustafa U ’yu olay yerinden bırakıp kaçtı.
Hafif yaralanan motosiklet sürücüsü 112 ambulansıyla Devlet Hastanesi ’ne kaldırıldı. Kaza mahalline gelen çekicide görevli Erkan Korkmaz, motosikleti kaldırmak istediği sırada motosiklette bir anda patlama oldu. Korkmaz, son anda kaçıp yaralanmaktan kurtuldu. Alev alev yanan motosiklet itfaiye tarafından söndürüldü. Acil serviste tedavi gören genç, motosikletinin yandığını öğrenince şok oldu. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<