Kızı Zannettiği Sekreteri Vuran Adam…

Bursa'da kızı zannettiği 31 yaşındaki sekretere kurşun yağdıran 67 yaşındaki inşaat ustası tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Haydar E. 10 yıl önce evlendirmediği için evden kaçan kızını araştırmaya başladı. Komşuları, "Kızını Küçük Sanayi'de gördük. Kötü yola

04 Ağustos 2014 Pazartesi 15:10
Kızı Zannettiği Sekreteri Vuran Adam…

Bursa'da kızı zannettiği 31 yaşındaki sekretere kurşun yağdıran 67 yaşındaki inşaat ustası tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Haydar E. 10 yıl önce evlendirmediği için evden kaçan kızını araştırmaya başladı. Komşuları, "Kızını Küçük Sanayi'de gördük. Kötü yola düşmüş olabilir" deyince Haydar E. Küçük Sanayi Metro istasyonu civarında günlerce beklemeye başladı. Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir işyerinde sekreterlik yapan Remziye Y.'yi takip eden Haydar E. dün önce 5 el ateş etti, mermileri bitince de bıçakla saldırdı.
Göğsünden silahla yaralanan Remziye Y. yere yığıldı. Trafik polislerince gözaltına alınan Haydar E. "Tanıdıklarım kızımın kötü yola düşmüş olduğunu söylediler. Ben de 10 yıldır görmediğim kızım Gülcan'ı Küçüksanayi Sitesi'nde buldum. Olay günü de arkasından gittim. Kulağından tanıdım. Ateş ettim" dedi.
Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorusu tamamlanan Haydar E. hakkında düzenlenen, "Kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<