banner359

Komutandan Başkan Dündar’a Veda Ziyareti

Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay İshak Dayıoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ’a veda ziyaretinde bulundu. Dündar, Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığı ’na atanan Dayıoğlu ’na yeni görevinde başarılar diledi.Osmangazi Belediye Başkan

13 Ağustos 2014 Çarşamba 16:03
Komutandan Başkan Dündar’a Veda Ziyareti

Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay İshak Dayıoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ’a veda ziyaretinde bulundu. Dündar, Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığı ’na atanan Dayıoğlu ’na yeni görevinde başarılar diledi.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, makamında ağırladığı İshak Dayıoğlu ’nu 2014 yılı YAŞ kararıyla tuğgeneralliğe terfi etmesinden dolayı tebrik etti. Dayıoğlu ile sohbet eden Başkan Dündar, Bursa ’da Işıklar Askeri Hava Lisesi komutanı olarak görev yaptığı 1 yıllık sürede kendisi ile çok güzel ilişkiler kurduklarını söyledi. Tuğgeneralliğe terfi ederek Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığı ’na atanan Dayıoğlu ’na yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Dündar, Dayıoğlu ’na bir Bursa çakısı hediye etti.
Hava Pilot Tuğgeneral İshak Dayıoğlu da görevi sırasında Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ’ın her zaman kendisine destekte bulunduğunu kaydetti. Dündar ’a kendisine göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eden Dayıoğlu, “Bundan sonra Balıkesir ’de görev yapan bir kardeşiniz olarak sizinle her zaman görüşmek isterim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<