banner359

"korkusuz" İkizler Erkekliğe İlk Adımı Attı

Bursa ’nın Orhangazi ilçesinde, 20042009 döneminde belediye başkanlığı yapan Avukat Yusuf Korkusuz ’un ikiz çocukları sünnet oldu.Korkusuz ’un sünnet cemiyeti ilçenin iş ve siyaset camiasını bir araya getirdi. Elif ve Avukat Yusuf Korkusuz çiftinin ikiz çocukları Mustafa Bera

06 Ağustos 2014 Çarşamba 13:58

Bursa ’nın Orhangazi ilçesinde, 20042009 döneminde belediye başkanlığı yapan Avukat Yusuf Korkusuz ’un ikiz çocukları sünnet oldu.
Korkusuz ’un sünnet cemiyeti ilçenin iş ve siyaset camiasını bir araya getirdi. Elif ve Avukat Yusuf Korkusuz çiftinin ikiz çocukları Mustafa Berat ile Ömer Faruk ’un sünnet cemiyeti Alemdar Kır Düğün Salonu ’nda yapıldı. Nasrettin Hoca, semazen ve mehter gösterilerinin yapıldığı cemiyette eski Milletvekili Şevki Yılmaz da sohbet konuşması yaptı.
Sünnet cemiyetine Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, meclis üyeleri, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Mustafakemalpaşa Belediye Sadi Kurtulan da katıldı. Havai fişek gösterileri ile renklenen sünnet cemiyetine AK Parti teşkilatının ilgisi dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<