Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi

27 Eylül 2021 Pazartesi 15:51 2021-09-27 16:12:49
Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Kudüs Derneği tarafından düzenlenen ‘Aksa Kandilleri’ programı, dikkatleri Müslümanların kırmızı çizgisi olan Kudüs’e çekti.

Merinos Park’ta düzenlenen ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa katılan Aktivist Yazar Orhan Buyruk, katılımcılarla Filistin izlenimlerini paylaştı. ‘Mirasımız Kudüs’ adlı belgesel de ilgiyle izlendi. Uluslararası Mirasımız Kudüs Karikatür Sergisi’nin de izlenime açıldığı etkinliğe Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Halide Serpil Şahin de katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan Şahin, Osmanlı’nın büyük değer verdiği ve mübarek saydığı Kudüs’ün, Müslümanlar için Mekke ve Medine’den sonraki üçüncü kutsal şehir olduğunu hatırlattı. Kudüs’ün İsrail’in işgalinden bir an önce kurtulmasını dileyen Şahin, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘dünya beşten büyüktür’ haykırışıyla mazlumların sesini bütün dünyaya duyurduğu gibi inşallah en kısa zamanda ‘Kudüs de Filistinlilerin olacaktır’ haykırışını  bütün dünyanın duyduğu ve kabullendiği  günlere  hep birlikte şahitlik edeceğiz. Ben de bu vesile ile bu anlamlı programın hazırlanmasında emeği olan Kudüs Derneği Başkan ve yöneticilerine, güzel sesi ve  ezgileriyle  programa renk katan Ömer Karaoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Program Ömer Karaoğlu’nun konseriyle sona erdi.

banner380

Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi

Son Güncelleme: 27.09.2021 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<