banner359

Matlı: “milletin Partisi 13 Yaşında”

Bursa Milletvekili Önder Matlı, AK Parti ’nin 13. kuruluş yılını kutladı.Matlı, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin değişim ve dönüşümünde büyük rol oynayan partimiz, milli birlik ve beraberliğe olan inancımızla halkımıza hizmet etmeye devam ederken, gelecek nesillere de d

15 Ağustos 2014 Cuma 17:03
Matlı: “milletin Partisi 13 Yaşında”

Bursa Milletvekili Önder Matlı, AK Parti ’nin 13. kuruluş yılını kutladı.
Matlı, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin değişim ve dönüşümünde büyük rol oynayan partimiz, milli birlik ve beraberliğe olan inancımızla halkımıza hizmet etmeye devam ederken, gelecek nesillere de daha müreffeh bir hayat sunmanın gayretiyle 13. yılında da ilk günkü heyecan ve azimle çalışmalarını liderimiz Sayın R. Tayyip Erdoğan ’ın önderliğinde sürdürmektedir. Milletten aldığımız ve her geçen gün artarak devam eden bu desteğin sorumluluğunun bilincinde olan bizler, her alanda ülkemizin menfaatleri doğrultusunda ustalık dönemi ’ dediğimiz bu dönemde çalışmalarına hız vererek, 2023 hedeflerimize emin ve koşar adımlarla ulaşma çabası içerisinde olacağız. Ne mutlu ki bizlere. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyebilen tek siyasi partiyiz. Bu duygu ve düşüncelerimle 13. yılını kutladığımız ve üstün başarılarıyla katlanarak büyüyen AK Parti kadrolarının başarı dolu daha nice yıllara erişmesini yürekten diler, bu vesile ile bizleri destekleyen dost, arkadaş, kardeş ve AK Parti camiasına sevgi, selâm ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<