banner359

Meyve Üreticilerine Danışmanlık Hizmeti

Mudanya Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Fazlı Aydoğan, çifçilere birlik bünyesinde oluşturulan ziraat mühendisi danışmanlık hizmetinden yararlanmaları çağrısında bulundu.Birlik Başkanı Fazlı Aydoğan, çiftçilere danışmanlık hizmeti verdiklerini belirterek, “Birlik bün

06 Ağustos 2014 Çarşamba 14:59
Meyve Üreticilerine Danışmanlık Hizmeti

Mudanya Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Fazlı Aydoğan, çifçilere birlik bünyesinde oluşturulan ziraat mühendisi danışmanlık hizmetinden yararlanmaları çağrısında bulundu.
Birlik Başkanı Fazlı Aydoğan, çiftçilere danışmanlık hizmeti verdiklerini belirterek, “Birlik bünyesinde ziraat mühendisimiz tarafından zirai danışmanlık hizmeti veriliyor. Toplantı, eğitim, konferans ve teknik gezilerle üyelerimizin daha bilinçli üretim yapmalarını hedefliyoruz. 2014 çiftçi kayıt sistemi (ÇKS) kayıtlarını yaptırmış olan ve ÇKS'ye kayıtlı olup da toplam 10 dönümün üzerinde meyve arazisi (zeytin dahil) olan kişiler danışmanlık hizmetinden yararlanabilir. Hizmetten yararlanmak isteyen üreticilerimizin 20.08.2014 Çarşamba gününe kadar 2014 yılı ÇKS belgesi ile birliğimize müracaat etmeleri gerekmektedir. Müstahsilin acele edip bir an evvel başvurmasını istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<