banner359

MHP Genel Sekreteri Büyükataman Bursa'da açıklamalarda bulundu

18 Ekim 2015 Pazar 15:52
MHP Genel Sekreteri Büyükataman Bursa'da açıklamalarda bulundu
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz, MHP Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, Milletvekili Adayı Timur Özdemir ve Milletvekili Adayı Yusuf Güney Erzurumlularla buluştu.
MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ve MHP Bursa Milletvekili adayları, Bursa’da yaşayan Erzurumlularla kahvaltıda bir araya geldi.
Kahvaltıdan sonra ilk sözü, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman aldı. "Bugün burada toplanmamız oldukça önemli ve anlamlı" diyen Büyükataman, "Kaybedilen siyasi ve etik değerlerin birilerine hatırlatılması adına, önemli bir toplantı. Ben bu bir araya gelmeye vesile olan Erzurumlu hemşehrilerime, katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Açıklamasında, "Çeşitli siyasi partilerden aday olan arkadaşlarımız olabilir. Onların siyasi tercihlerine kimse bir şey söyleyemez" diyen Büyükataman, "Fakat bu arkadaşlarımız, siyaset tercihinde bulundukları siyasi partide, memleket kimliklerini kullanarak o şehirde yaşayan insanların tamamı adına hareket ediyormuş gibi bir tavırla, danışmadan, istişare etmeden, nezaketen bile olsa bu özeni göstermeden davranış içerisine girebiliyorlarsa, haklı olarak bazı vatandaşlarımız buna üzülüyorlar. Bursa’da da bir siyasi partiden aday olan bir arkadaşımızın, Bursa’daki Erzurumlu derneklerinin sanki müşterek adayı gibi, Bursa’da yaşayan bütün Erzurumluları temsil eden bir adaymış gibi takdim edilmiş olmasını siyasi ve etik açıdan kabul etmek mümkün değil. Bu yaklaşımı sergileyen kim olursa olsun, hangi siyasi parti olursa olsun doğru değildir. Bu, öncelikle Bursa’da yaşayan Erzurumlu hemşehrilerimizi derinden üzmüştür" diye konuştu.
Ayrıca Büyükataman, sandığı işaret ederek, 1 Kasım’da birçok şeyin değişeceğini belirtti ve "Millet, millet iradesini önemsemeyenlere, gerekli cevabı sandıkta verecektir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<