banner359

Milletvekili Şahin Oyunu İnegöl'de Kullandı

Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa'nın İnegöl ilçesinde de vatandaşlar cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanmak için sandığa gitti.İnegöl ’de 163 bin 383 seçmenin büyük çoğunluğu, mahallerde kurulan toplam 480 sandıkta oy kullandı. Vatandaşların yanı sıra İnegöl

12 Ağustos 2014 Salı 13:35
Milletvekili Şahin Oyunu İnegöl'de Kullandı

Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa'nın İnegöl ilçesinde de vatandaşlar cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanmak için sandığa gitti.
İnegöl ’de 163 bin 383 seçmenin büyük çoğunluğu, mahallerde kurulan toplam 480 sandıkta oy kullandı. Vatandaşların yanı sıra İnegöl protokolü de aileleri ile birlikte oylarını kullandı. Müşerref Muzaffer Samda İlk ve Ortaokulu'nda oyunu kullandıktan sonra bir açıklama yapan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Bugün tarihi günlerden birini daha yaşıyoruz. 11 Kasım 1938 ile başlayan cumhurbaşkanının parlamentoda seçilmesi süreci sona ermiş, ilk defa millet nasıl parlamentoyu, milletvekillerini, başbakanını, belediye başkanını, yerel yöneticilerini, meclislerini seçiyorsa, ilk kez cumhurbaşkanını kendi iradesi ile sandıkta seçmiş olacak. Bu bir ilktir. 10 Ağustos 2014 tarihi bir gündür. Demokrasimizin yapı taşlarından birini daha yerine oturtturmuş oluyoruz. İnşallah mütekamil bir vaziyete getirdiğimiz demokrasimizi cumhurbaşkanının millet tarafından seçilmesi ile taçlandırmış olacağız. İnşallah bundan sonra Türkiye demokratikleşme yolunda 12 yıldır AK Parti hükümetleri ile aldığı yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek. Hem Müslüman ülkelere, hem de diğer ülkelere demokratik Müslüman bir ülkenin nasıl olması gerektiği konusunda da örnek teşkil edecek. Ben seçimlerin milletimize, devletimize, yakın coğrafyamıza ve bütün dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<