banner359

Morali Bozuk Diye 6 Aracı Kundakladı

Bursa’da bir kişi, morali bozuk diye 5 kamyon ile 1 otomobili ateşe vererek korku dolu saatler yaşattı.Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Çiftehavuzlar ve Kanalboyu Mahalleleri’nde 20 Nisan Çarşamba günü 3 kamyon, 21 Nisan Perşembe...

23 Nisan 2016 Cumartesi 16:21
Morali Bozuk Diye 6 Aracı Kundakladı
Bursa’da bir kişi, morali bozuk diye 5 kamyon ile 1 otomobili ateşe vererek korku dolu saatler yaşattı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Çiftehavuzlar ve Kanalboyu Mahalleleri’nde 20 Nisan Çarşamba günü 3 kamyon, 21 Nisan Perşembe günü 2 kamyon ve 22 Nisan Cuma günü 1 otomobil yakıldı. Bunun üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yaklaşık 20 güvenlik kamerasını tek tek inceleyen ekipler, görüntülerde bir şahsı tespit etti. Şüphelinin 23 yaşındaki E.G. olduğunu belirlenirken, yapılan çalışmalar sonucunda E.G., evinin önünde gözaltına alındı. Yakalanan şahsın üzerinden 3 çakmak çıktı.
"MORALİM BOZUKTU, YAKTIM"
Öte yandan, şüphelinin emniyetteki ifadesinde, “Babam da bana sürekli ’Bir işe gir’ diyordu. Onlara kızdım” dediği öğrenildi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen E.G., basın mensuplarının, ’Neden kamyonları yaktın?’ sorularına, ’Moralim bozuktu’ yanıtını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<