banner359

Mudanya Dinçspor Yeniden Kuruldu

Bursa ’nın Mudanya ilçesinde 1924 yılında Dinçspor adı altında kurulan ve 1972 yılında Mudanyaspor adını alan kulüp, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz tarafından yeniden kurularak faaliyete başladı.Dinçspor ’un yeniden kurulma aşmasının hemen ardından, Dinçspor Kulübü

15 Ağustos 2014 Cuma 10:55
Mudanya Dinçspor Yeniden Kuruldu

Bursa ’nın Mudanya ilçesinde 1924 yılında Dinçspor adı altında kurulan ve 1972 yılında Mudanyaspor adını alan kulüp, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz tarafından yeniden kurularak faaliyete başladı.
Dinçspor ’un yeniden kurulma aşmasının hemen ardından, Dinçspor Kulübü bünyesinde ilk olarak Kadın Basketbol Takımı oluşturuldu. Başkanlık makamında düzenlenen imza töreniyle resmiyet kazanan Dinçspor, Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Lig ’inde mücadele edecek. Kadın basketbolcuları tanıtan antrenör Mehmet İshak Erdinç, kendilerine verilen destekten ötürü Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz ’a teşekkür etti. 10 gün öncesinden çalışmalara başladıklarını söyleyen ve takımın sezona en iyi şekilde hazırlandığını belirtti.
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, “Gençlerimize boş zamanlarını sporla geçirmeleri için takımımız ön ayak olacak" dedi.
Yeni kurulan Dinçspor Kadın Basketbol Takımını Mehmet İshak Erdinç ve Sümer Gökşingöl çalıştıracak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<