banner359

Mudanya’da Türk-tayvan Kültür Etkinliği…

Tayvan ’ın en ünlü koro grubu olan Mixed Choir Of Tyfae, Miss Hsu şefliğinde, Mudanya'da konser verdi.Türk ve Tayvan Kültür Etkinlikleri kapsamında Tayvan ’ın en ünlü koro grubu olan Mixed Choir Of Tyfae, Miss Hsu şefliğinde Mudanya Belediyesi ’nin katkı ve desteği ile, Uğur

29 Temmuz 2014 Salı 16:44
Mudanya’da Türk-tayvan Kültür Etkinliği…

Tayvan ’ın en ünlü koro grubu olan Mixed Choir Of Tyfae, Miss Hsu şefliğinde, Mudanya'da konser verdi.
Türk ve Tayvan Kültür Etkinlikleri kapsamında Tayvan ’ın en ünlü koro grubu olan Mixed Choir Of Tyfae, Miss Hsu şefliğinde Mudanya Belediyesi ’nin katkı ve desteği ile, Uğur Mumcu Kültür Merkezi ’nde konser verdi. TürkiyeTayvan Dostluk Konseri ’nde önce sahneye Mudanya Kültür ve Sanat Derneği TSM Korosu çıkarak günümüzün unutulmayan parçalarını seslendirdi. Bu şarkılar dostlukların pekiştirilmesi anlamına da geldiği için Tayvanlı konuklar dakikalarca TSM korosunu alkışladılar.
Mudanya Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi ’nde verilen konseri organizasyon sorumlusu Faruk Alkaya ve ekibi tarafından düzenlendi. Gecede Çinli ünlü sopranolar Wang Xiuyuve Hsu Chen Chuan sesleriyle Mudanyalılara unutamayacakları bir gece geçirttiler. Gece karşılıklı çiçek ve hediyelerin verilmesiyle son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<