banner359

Mudanya’ya Yeni Otopark

Bursa ’nın Mudanya Belediyesi, yaz aylarında ilçede yaşanan trafik meselesini çözmek için otopark sayısını artırıyor.Trafik yoğunluğunun önlenmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz, "Kimseye ilçemize gelmeyin diyemeyiz. Mudanya

20 Ağustos 2014 Çarşamba 17:13
Mudanya’ya Yeni Otopark

Bursa ’nın Mudanya Belediyesi, yaz aylarında ilçede yaşanan trafik meselesini çözmek için otopark sayısını artırıyor.
Trafik yoğunluğunun önlenmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz, "Kimseye ilçemize gelmeyin diyemeyiz. Mudanya dünyanın en güzel yerlerinden biridir. Bu güzellikleri yaşamak isteyenler tabiî ki ilçemize gelecek, ama bu gelişler ilçemizdeki araç yoğunluğunu olağan üstü artırıyor. İlk 2 bin araçlık bir otopark oluşturulmasının ardından Demirhane bölgesinde bulunan dolgu alanını yeniden düzenleyip sürücülerin araçlarını şehir içine girmeden buraya park etmelerini sağladık” dedi.
Mevcut otoparklara, yaz aylarında, bilhassa hafta sonları kapasitesinin üzerinde araç geldiğini söyleyen Türkyılmaz, “Bunların dışında sokak araları da doluyor. Dolgu alanını otopark olarak düzenledik. Hafta sonları günü birlik olarak gelen binlerce insan şehir içine girmeden araçlarını buraya park edecek” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<