banner359

Müezzinoğlu Ve Topbaş Osmangazi Belediyesi’nin…

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Osmangazi Belediyesi ’nin 2. Uluslararası RumeliBalkanTrakya Kültür ve Tanıtım Günleri ’nde açtığı standını ziyaret ederek, kestane şekeri yedi.Feshane'de gerçekleştirilen 2. Ulusla

11 Ağustos 2014 Pazartesi 16:12
Müezzinoğlu Ve Topbaş Osmangazi Belediyesi’nin…

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Osmangazi Belediyesi ’nin 2. Uluslararası RumeliBalkanTrakya Kültür ve Tanıtım Günleri ’nde açtığı standını ziyaret ederek, kestane şekeri yedi.
Feshane'de gerçekleştirilen 2. Uluslararası RumeliBalkanTrakya Kültür ve Tanıtım Günleri ’nde Osmangazi Belediyesi ’nin standı en çok ilgi gören stantlardan biri oldu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri Osmangazi Belediyesi ’nin standının en önemli ziyaretçileri ise Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş oldu. Müezzinoğlu ve Topbaş, açılış töreni sonrası fuar alanında yaptıkları gezide Osmangazi Belediyesi ’nin standını gelerek, Bursa ’nın meşhur kestane şekerinden yedi.
Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Selimoğlu tarafından karşılanan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Osmangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan, tarihi ve edebi birçok eserin yer aldığı stanttaki eserleri inceleyerek, “Osmangazi Belediyesi Balkanlar ’a en çok hizmet götüren belediyelerimizin başında geliyor. Osmangazi ’nin ecdat yadigarı topraklarda yürüttüğü faaliyetleri yakından takip ediyoruz. Balkanlar ’a verdiği destek ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ’ı tebrik ediyorum. Geçmişine sahip çıkan, geleceğine yön veren eserleri de bir bir hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, yaptığı çalışmalarla bir çok yerel yönetime de örnek olmuş bir belediye” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<