banner359

Müsiad’dan Seçim Değerlendirmesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şube Başkanı Zeki Kavaz, cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi.MÜSİAD Başkanı Zeki Kavaz, yaptığı açıklamada, “Milletlerin tarihinde öyle anlar vardır ki, etkileri bakımından köklü kırılmaları ifade ed

15 Ağustos 2014 Cuma 10:55
Müsiad’dan Seçim Değerlendirmesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şube Başkanı Zeki Kavaz, cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi.
MÜSİAD Başkanı Zeki Kavaz, yaptığı açıklamada, “Milletlerin tarihinde öyle anlar vardır ki, etkileri bakımından köklü kırılmaları ifade eder. Milletimiz, ortaya koyduğu kararlı iradeyle, hem kendi tarihinin seyrini değiştirmiş, hem de gelecek nesillere gururla yad edecekleri bir not düşmüştür” dedi.
12 yıldır her türlü bedel göze alınarak sürdürülen hak ve hürriyet mücadelesi ile demokrasi kültürünün ve siyasi kazanımların temelinin oluşturulduğunu ifade eden Başkan Kavaz, “Bu seyirde önemli bir milat olan cumhurbaşkanlığı seçimi de yeni Türkiye ’nin şekillenmesinde büyük ve köklü bir adımdır. Bundan sonra, ülkemizde hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bugün her konuyu cesaretle ve sistem bazlı tartışacağımız yeni bir dönemin de adımı atılmıştır. MÜSİAD olarak bir süredir sıkça ifade ettiğimiz gibi, ‘kuvvetler kargaşası ’ şeklinde yürütülen mevcut parlamenter sisteme alternatif bir sistem, en kısa zamanda ‘kuvvetler ayrılığı ’ prensibi rehberliğinde kamuoyunun gündemine gelmelidir” şeklinde konuştu.
“Halkımız, elde ettiğimiz huzur, güven ve istikrar ortamının devamı yönünde bir kez daha net bir tavır göstermiştir” diyen Kavaz, “Dileğimiz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ın, kendisine duyulan bu güveni, cumhurbaşkanlığı görevi süresince de daha da geniş kitlelere yayarak, kardeşlik ortamını daha da pekiştirmesi ve ülkemizi hedeflerine daha hızlı bir şekilde ulaştırmaya devam etmesidir. Cumhurbaşkanlığı seçiminin, milletimizin sağduyusuyla sonuçlanmasından duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isteriz. Millet sözünü söylemiştir, şimdi, bu sonuçla yola devam etme zamanıdır” ifadelerini kullandı.
12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’ı tebrik eden Kavaz, “Bu sonucun, ülkemiz, milletimiz ve bütün mazlum milletler için hayırlar getirmesini Cenabı Hak ’tan niyaz ederiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<