banner359

Mustafakemalpaşa Belediyesi 133 Yaşında

Mustafakemalpaşa Belediyesi ’nin kuruluşunun 133. yılı törenle kutlandı. Başkan Kurtulan, 133 yaşındaki Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin, konuşanın az, çalışanın çok olduğu, millete hizmet heyecanını 24 saat yüreğinde hissedenlerin içinde bulunduğu tarihi bir hizmet kurumu

04 Ağustos 2014 Pazartesi 15:10
Mustafakemalpaşa Belediyesi 133 Yaşında

Mustafakemalpaşa Belediyesi ’nin kuruluşunun 133. yılı törenle kutlandı. Başkan Kurtulan, 133 yaşındaki Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin, konuşanın az, çalışanın çok olduğu, millete hizmet heyecanını 24 saat yüreğinde hissedenlerin içinde bulunduğu tarihi bir hizmet kurumu olduğunu söyledi.
Mustafakemalpaşa Belediyesi ’nin kuruluşunun 133. yılı renkli görüntülere sahne oldu. Belediye önünden başlayarak Cumhurluk Alanı ’na kadar devam eden yürüyüşe, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, başkan yardımcıları Ayhan Dadak, Enver Erdoğan ve Mustafa Eren, daire amirleri ile birlikte belediye personeli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ’nın ardından Atatürk Anıtı ’na çelenk sunuldu. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa ’yı ekonomiden, kültüre, spordan sanata kadar medeniyetin her alanında cumhuriyeti 100. yılına hazırlamak için çalıştıklarını söyledi.
Mustafakemalpaşa halkının beklenti ve ihtiyaçlarını yeni dönemde karşılamak için gecegündüz çalıştıklarını söyleyen Başkan Kurtulan, "133 yaşındaki Mustafakemalpaşa Belediyesi konuşanın az, çalışanın çok olduğu, millete hizmet heyecanını 24 saat yüreğinde hissedenlerin içinde bulunduğu tarihi bir hizmet kurumudur. Bizler görev yaptığımız süre içerisinde hizmet şuurunu, sorumluluğunu ve şerefini yükseltmekle mükellefiz. Mustafakemalpaşalılara olan görevimizi her gün artan bir şevk ve ciddi bir gayretle yerine getirmeye çalışıyoruz. Mustafakemalpaşa, cumhuriyetin 100. yılı yaklaşırken hak ettiği güzelliklere her alanda birlik ve beraberlik içinde çalışarak kavuşacaktır" dedi.
Sahip olunan en büyük miras bırakılan büyük kültür hazinesi olduğuna dikkat çeken Kurtulan, "133 yılın anıları, çalışmaları vatandaşımızın hafızasındadır. 133 yıldır yapılan güzellikleri geleceğe taşımak da bizim görevimizdir. Mutluluk paylaşılandır, mutluluk fedakârlıktır, mutluluk insanların yüzündeki tebessümü yakalama sanatıdır. Bunu Mustafakemalpaşa Belediyesi personeli ile en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Bu kurumda görev yapan, ama şu anda aramızda olmayan bütün belediye çalışanlarımıza Allah ’tan rahmet, emekliye ayrılmış personelimize de esenlikler temenni ederken, personelimize de görevlerinde üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.
Törenin ardından Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, vatandaşlara ve esnaflara karanfil dağıttı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<