banner359

Nilüfer’de Miniklerin Sertifika Sevinci

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları ve Tam Gün Yaz Okulları kapsamında futbol, voleybol, basketbol, yüzme, jimnastik ve temel spor eğitimi branşlarında açılan kurslara katılan 938 öğrenci düzenlenen törenle sertifikasını aldı.Çalı Kapalı Yüzme Havuzu T

26 Temmuz 2014 Cumartesi 18:31
Nilüfer’de Miniklerin Sertifika Sevinci

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları ve Tam Gün Yaz Okulları kapsamında futbol, voleybol, basketbol, yüzme, jimnastik ve temel spor eğitimi branşlarında açılan kurslara katılan 938 öğrenci düzenlenen törenle sertifikasını aldı.
Çalı Kapalı Yüzme Havuzu Tesisleri, Konak Olimpik Yüzme Havuzu Tesisleri, Altınşehir Gençlik Merkezi ve Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri ’nde düzenlenen törenlere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık, Nilüfer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Nihat Öztürk, Nilüfer Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda aile katıldı.
Ailelere, çocuklarını Nilüfer Belediyesi ’ne güvenerek, emanet ettikleri için teşekkür eden Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Nilüfer Belediyespor Kulübü olarak altyapıya önem veriyoruz. Birçok kulüp altyapımızda bulunan sporcularımızla yakından ilgileniyor. Sporun Kenti Nilüfer ’de yalnızca çocukların değil, ailelerin de spor yapmasını istiyoruz. Bu yönde üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız ’ dedi.
Tam Gün Yaz Okulları 2. dönemine katılan öğrenciler de Altınşehir Gençlik Merkezi ’nde düzenlenen törenle sertifikalarına kavuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<