banner359

Öğrencilere Dondurma İkramı

Bursa ’nın Yenişehir ilçesinde, Lalezar Eğitim Kültür Derneği ’nce açılan Kur ’an kursunu bitiren öğrenciler dondurma ile ödüllendirdi.Lalezar Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Türkan Macun, dernek olarak yaz kurslarında 7 yaş ve üzeri 70 kız, 60 erkek ve 60 Roman vatand

26 Ağustos 2014 Salı 14:17
Öğrencilere Dondurma İkramı

Bursa ’nın Yenişehir ilçesinde, Lalezar Eğitim Kültür Derneği ’nce açılan Kur ’an kursunu bitiren öğrenciler dondurma ile ödüllendirdi.
Lalezar Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Türkan Macun, dernek olarak yaz kurslarında 7 yaş ve üzeri 70 kız, 60 erkek ve 60 Roman vatandaşa din eğitimi verdiklerini belirterek, “2 aydan bu yana devam eden kurslarımızda öğrencilere ilmihal, Kur ’anı kerim öğretilirken, sosyal ve spor faaliyetler ile kültürel geziler yapıldı. 2 aylık kursa katılan öğrencilere belge verdik” dedi.
Yaz kurslarının sona erdiğini belirten Macun, “Şu an kış kursları için kayıtlar başladı. Arapça, Kur ’anı kerim, Farsça, sanat dersleri olmak üzere gelen bütün talepleri değerlendiriyoruz. Ayrıca kışın da hafta sonları öğrencilerimize takviye dersler verilecek. Gayemiz üstün karakterli nesiller yetiştirmek. Bunun için 12 hanım hocamız ve 4 erkek hocamız görev yapıyor. Kurslarımıza destek olan Yenişehirli hayır severlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<