banner359

Örnek Muhtar Engelliler İçin Kapak Topluyor

Bursa ’nın merkez Yıldırım ilçesinin Yunusemre Mahallesi ’nin muhtarı Sevinç Mutlu, engellilere tekerlik sandalye alabilmek için büfe, kahvehane ve market gibi yerlerden mavi kapak topluyor.Muhtar Sevinç Mutlu, engelliler için mavi kapak topluyor. Bursa Kent Konseyi ’nin başlattı

13 Ağustos 2014 Çarşamba 16:03
Örnek Muhtar Engelliler İçin Kapak Topluyor

Bursa ’nın merkez Yıldırım ilçesinin Yunusemre Mahallesi ’nin muhtarı Sevinç Mutlu, engellilere tekerlik sandalye alabilmek için büfe, kahvehane ve market gibi yerlerden mavi kapak topluyor.
Muhtar Sevinç Mutlu, engelliler için mavi kapak topluyor. Bursa Kent Konseyi ’nin başlattığı mavi kapak toplama kampanyasını devam ettiren Mutlu, vatandaşların topladığı mavi kapakları muhtarlıklarda biriktirerek kampanyaya destek olmaya devam ediyor. Toplanan kapaklar geri dönüşüme kazandırılarak, elde edilen gelirle engelliler için tekerlekli sandalyeler alınıyor.
Başarılı bir kampanyaya imzasını attıklarını ifade ederek Sevinç Mutlu, "2010 yılında Bursa Kent Konseyi ’nin başlatmış olduğu kampanyaya destek vermeye devam ediyoruz. Birçok yer bu kampanyaya hızlı başladı, ama devam ettiremedi. Bursa Kent Konseyi olarak bizler bu kampanyayı devam ettiriyoruz. Sadece mavi kapakları değil, kağıt artıkları ve atık yağları da geri dönüşüme kazandırarak, elde edilen gelirle engellilere araç alıyoruz. Yunusemre Mahalle sakinleri bu hususta çok hassası. Mahalle sınırlarımız içinde bulunan bütün büfe, kıraathane ve marketlerde asılı kovalarımız var. Bu kovalara bırakılan kapakları daha sonra muhtarlık binasında toplayıp Bursa Kent Konseyi ’ne ulaştırıyoruz. Bugüne kadar 150 adet çift akülü engelli aracı aldık. Bu hassasiyetin her yerde devam etmesini istiyorum. Bu kampanyaya destek veren Yunusemre Mahalle sakinlerine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<