banner359

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar İftariyelik…

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan ayının son günlerinde bayram alışverişine çıkan vatandaşlara iftariyelik dağıtarak, bayramlarını kutladı.Ramazan Bayramı dolayısıyla çarşının büyük bir yoğunluk yaşaması ve alışveriş telaşını göz önünde bulundur

28 Temmuz 2014 Pazartesi 23:26
Osmangazi Belediye Başkanı Dündar İftariyelik…

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan ayının son günlerinde bayram alışverişine çıkan vatandaşlara iftariyelik dağıtarak, bayramlarını kutladı.
Ramazan Bayramı dolayısıyla çarşının büyük bir yoğunluk yaşaması ve alışveriş telaşını göz önünde bulunduran Osmangazi Belediyesi, vatandaşların oruçlarını açabilmeleri için 4 bin iftar kumanyası dağıttı. Ramazan ayının son iki gününde gerçekleştirilen iftariyelik dağıtımında cumartesi günü Başkan Yardımcıları Halil Döner ve Yunus Şahin, arife gününde ise Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar alışverişe çıkan vatandaşlara içerisinde soğuk sandviç, meyve suyu, su ve hurma olan kumanyalardan verdi.
İftariyelik dağıtımında vatandaşlarla sohbet eden ve bayramlarını kutlayan Dündar, “Ramazan ayını bu yılda huzur ve bereket içerisinde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının manevi ruhunu gerek iftar sofralarında gerekse de sohbet ortamlarında vatandaşlarımızla içi içe olarak geçirdik. Ramazan ayının son günlerinde de bayram alışverişine çıkan vatandaşlarımızla bir araya geldik. Burada alışveriş telaşında olan vatandaşlarımıza iftariyelik kumanya dağıtarak, oruçlarını açmalarını istedik. Bir yandan halkımızla bayramlaşıp, bir yandan da bayram alışverişi tatlı bir telaş içindeki vatandaşlarımıza oruçlarını açabilmeleri için kumanya dağıtıyoruz. Belediye olarak her alanda halkla beraber halk için hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu vesileyle halkımızın mübarek Ramazan Bayramı ’nı kutluyorum” dedi.
Alışveriş için çarşıya çıkan vatandaşlarda Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar ’a iftariyelik dağıttığı için teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<