Osmangazi Belediyesi Muhtarları İftarda…

Osmangazi Belediyesi göre düzenlenen iftar yemeğinde Osmangazi bölge muhtarları amma araya geldi.Sukaypark toplumcul tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Kaymakamı Necdet Türker ve sert sayıda kaza muhtarı katıldı.Eski ve

22 Temmuz 2014 Salı 17:49
Osmangazi Belediyesi Muhtarları İftarda…

Osmangazi Belediyesi göre düzenlenen iftar yemeğinde Osmangazi bölge muhtarları amma araya geldi.
Sukaypark toplumcul tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Kaymakamı Necdet Türker ve sert sayıda kaza muhtarı katıldı.
Eski ve rahibe adayı bucak muhtarları iftar yemeğinde buluşurken 20092014 macun döneminde görev yapıp bu devre seçilememiş olan 136 muhtara baskı kalıbı sunma edildi.
Yemekte akıcı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ”Osmangazi Belediyesi gibi Osmangazi Muhtarlarına iftar yemeği düzenledik. Bu iftara bu devre seçimi kazanan yok öteki nokta tahsis eden muhtarlarımızı hem de davet ettik. Geçen devir tahsis fail arkadaşlara 2009 2014 yılı hizmetlerinden için değerlendirme plaketi verdik. Hedefimiz Osmangazi ’ye hizmetin en iyisini almak “ dedi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<