banner359

Osmangazi Belediyesi’nden Muhtarlara Teknolojik…

Osmangazi Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve verimli hizmet verebilmeleri için muhtarlara bilgisayar ve yazıcı dağıttı.Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 30 Mart mahalli seçimlerinde göreve yeni başlayan mahalle muhtarlarına bilgisayar ve yazıcı dağıtmaya devam ediyor. Geçtiğ

12 Ağustos 2014 Salı 22:43
Osmangazi Belediyesi’nden Muhtarlara Teknolojik…

Osmangazi Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve verimli hizmet verebilmeleri için muhtarlara bilgisayar ve yazıcı dağıttı.
Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 30 Mart mahalli seçimlerinde göreve yeni başlayan mahalle muhtarlarına bilgisayar ve yazıcı dağıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yenibağlar Mahalle Muhtarı Hafize Deniz ’e yeni bilgisayar ve yazıcısını teslim eden Başkan Dündar, Kuruçeşme Mahallesi Muhtarı Hatice Temel ve Hüdavendigar Mahallesi Muhtarı Mustafa Pala ’ya da bilgisayar verdi.
Osmangazi Kaymakamı Necdet Türker ile birlikte bilgisayarları teslim eden Dündar, muhtarların görevlerini yerine getirebilmesi, adrese dayalı nüfus kayıt sistemi ve yerleşim yeri belgelerinin veri tabanı üzerinden vatandaşlara sunulması için muhtarlara bilgisayar verdiklerini söyledi.
Dündar, “Belediye olarak muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz. Muhtarlarımızın mahallelerin meselelerini bize aktarma konusunda önemli sorumlulukları var. Böyle mühim bir görevi üstlenen muhtarlarımızın çalışma standartlarını yükseltebilmek istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<