banner359

Otobüs Durağında Beklerken Hayatını Kaybeden Baba…

Bursa ’da otobüs durağında beklerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden baba ve kızı son yolculuğuna uğurlandı.Kaza, önceki gece Yeni Yalova Yolu'nda Panayır Köprüsü yakınlarında meydana geldi. 38 yaşındaki Reşat Aydın ’ın kullandığı 19 F 9838 plakalı otomo

07 Ağustos 2014 Perşembe 12:23
Otobüs Durağında Beklerken Hayatını Kaybeden Baba…

Bursa ’da otobüs durağında beklerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden baba ve kızı son yolculuğuna uğurlandı.
Kaza, önceki gece Yeni Yalova Yolu'nda Panayır Köprüsü yakınlarında meydana geldi. 38 yaşındaki Reşat Aydın ’ın kullandığı 19 F 9838 plakalı otomobil, aşırı sürat sebebiyle kontrolden çıkarak, yol kenarındaki kaldırıma çarptıktan sonra takla atarak otobüs durağına daldı. Sürüklenen otomobil, fakat 50 metre ileride durabildi.
O esnada tek dersten sınava girmek amacıyla okuluna gitmek için terminal otobüsü bekleyen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü son sınıfı öğrencisi 24 yaşındaki Tunay Güngör ile kızını terminale bırakmak isteyen işçi emeklisi babası Rasim Güngör (54) otomobilin altında sürüklendi. Baba ile kızı olay yerinde hayatını kaybetti.
Takla atan araçta sıkışan ve hafif yaralanan sürücü Reşat Aydın ile yanında bulunan F.K. (32) ise itfaiye ekiplerince otomobilden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Bursa Adli Tıp Kurumu ’na götürülen baba ile kızının cansız bedenleri yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.
İkindi namazına müteakip Panayır Büyük Çevre Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından baba ile kızı Panayır Mezarlığı ’nda toprağa verildi. Cenazede Güngör ’ün çocukları Murat, Yasin ve Fransa ’dan gelen Asim ’in babası ve kardeşlerinin tabutunun başından ayrılmadığı görüldü.
Öte yandan öğretmen olmaya hazırlanan ikizini kaybeden Leyla Güngör da gözyaşlarına hakim olamadı.
GERİYE BİRLİKTE ÇEKTİRDİĞİ FOTOĞRAFLAR KALDI
Öte yandan öğretmen olmaya hazırlanan ikizini kaybeden Leyla Güngör ’ün facebook hesabından geriye Tunay ile birlikte çektirdiği fotoğraflar kaldı. İki kızın yan yana fotoğraf çektirip, paylaştığı görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<