(özel-haberi) Bursa’da Apartmanın Temeli Çöktü 3…

Bursa ’da, bitişiğindeki hafriyat kazısı sebebiyle 3 katlı bir binanın temeli çöktü. Gece yarısı gürültüyle uyanan 3 aile, deprem olduğu korkusuyla kendilerini sokağa zor attı. 10 gündür evlerine giremeyen apartman sakinleri perişan oldu.Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Demir

15 Ağustos 2014 Cuma 10:56
(özel-haberi) Bursa’da Apartmanın Temeli Çöktü 3…

Bursa ’da, bitişiğindeki hafriyat kazısı sebebiyle 3 katlı bir binanın temeli çöktü. Gece yarısı gürültüyle uyanan 3 aile, deprem olduğu korkusuyla kendilerini sokağa zor attı. 10 gündür evlerine giremeyen apartman sakinleri perişan oldu.
Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş Dumlupınar Mahallesi ’nde Yüksel İnanoğlu, İsmail Döner, Recep Elibaş ve ailelerinin oturdukları 3 katlı binanın temelinde, bitişiklerindeki arsada yapılan hafriyat sebebiyle göçük meydana geldi. Göçüğün gece saatlerinde meydana gelmesi üzerine apartman sakinleri deprem korkusuyla evlerini terk etti.
Apartman sakinlerinden Zeynep İnanoğlu, 1999 depremini yaşadığını, temel çöktüğü esnada çok korktuğunu söyledi. Aparman sakinleri, binalarının yanında devam eden temel kazısının sorumsuzca yapıldığını iddia ederek, ilgili kurumları göreve davet etti. Apartmanlarının yıkılma tehlikesi olduğunu söyleyen vatandaşlar, "Yıkılacak diye 10 gündür evimize giremiyoruz. Akrabalarımızın yanında kalıyoruz. Yetkililerin bu duruma bir an önce müdahale etmesini istiyoruz. Çok zor durumdayız. Dairelerimizi bir yıl önce aldık. Bize yazık değil mi?" diye sitem etti.
Apartman sakinleri, binalarının yan tarafında kazı yapan inşaat sahibinden şikayetçi olduklarını söyledi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<