banner359

Posofluların Seyranı Gazze’ye Yardım Kampanyasına…

Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen Seyran Şenliklerinde Posoflular Gazze'ye yardım etmek için birbirleriyle yarıştı.Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Seyran Şenliklerinin 22 ’incisi Hikmet Şahin Kültürparkı'nda yapıldı. Şenliğe AK Parti B

05 Ağustos 2014 Salı 15:34
Posofluların Seyranı Gazze’ye Yardım Kampanyasına…

Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen Seyran Şenliklerinde Posoflular Gazze'ye yardım etmek için birbirleriyle yarıştı.
Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Seyran Şenliklerinin 22 ’incisi Hikmet Şahin Kültürparkı'nda yapıldı. Şenliğe AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile çok sayıda yetkili ve 10 bine yakın Posoflu katıldı.
İnegöl Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Yurdaer Ekici, “Seyranı içimiz buruk olarak gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayını ve bayramını da mutluluk içerisinde geçirdik diyemiyorum. Çünkü Gazze ’de yaşanan katliam hepimizi çok üzdü. Gazze için dualar ettik. Müslümanlar her şeyin en iyisine layıktır. Müslümanlara bu zulmü yapanların, aynısını kendilerinin de görmesini yüce Allah ’tan istiyoruz. Bu şartlar altında seyran yapmamız mümkün olmazdı, ama biz de istişarelerde bulunduk ve bu seyranı Gazze için yapmaya karar verdik” dedi.
Posoflular, Gazze ’ye yardım için sahne önüne konulan yardım sandığına gün boyunca para attı. Yardım kampanyasına çocuklar da harçlıkları ile destek verdi. Şenlikte sahne alan mahalli şarkıcıların söylediği türkülerle Posoflular akşam saatlerine kadar eğlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<