Savaştan Kaçtı Bursa’ya Gelin Oldu

Suriye’de savaştan kaçarak Bursa’ya yerleşen Alhabool ailesinin kızları Ala, Bursalı genç Hakkı Peker ile dünya evine girdi.Kalbi Selim Derneği, genç çiftlerin düğünlerini yaparak dünya evine girmelerine yardımcı oldu. Osmangazi Uzunoğlu...

01 Aralık 2015 Salı 19:57
Savaştan Kaçtı Bursa’ya Gelin Oldu
Suriye’de savaştan kaçarak Bursa’ya yerleşen Alhabool ailesinin kızları Ala, Bursalı genç Hakkı Peker ile dünya evine girdi.
Kalbi Selim Derneği, genç çiftlerin düğünlerini yaparak dünya evine girmelerine yardımcı oldu. Osmangazi Uzunoğlu Düğün Salonu’ndaki düğüne Suriyeli gelin ile Türk damadın yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. Düğüne Bursa Büyükşehir ve Nilüfer belediye başkanları hediyeler gönderek, Hakkı ve Ala Peker çiftine mutluluklar diledi.
Bursa İl Müftülüğü Baş Vaizi Mehmet Kutlay’ın sohbeti ile devam eden düğünde, Kalbiselim Derneği’nde görevli Suriyeli hafız Ebubekir Hardani, öğrencileriyle ilahiler söyledi. Kalbi Selim Derneği genç çiftlerin bütün çeyiz ve düğün masraflarını karşıladı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<