Sebze Meyve Halinde Bıçaklı Kavga: 6 Yaralı

Bursa ’nın İnegöl ilçesinde, sebzemeyve halinde iki grup arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı. Yaralılar, özel araçlar, emniyet ekipleri ve 112 Acil Servis ambulanslarıyla devlet hastanesine kaldırıldı.İddiaya göre, İnegöl Belediyesi SebzeMeyve Halinde iki genç grup arasın

28 Temmuz 2014 Pazartesi 12:14
Sebze Meyve Halinde Bıçaklı Kavga: 6 Yaralı

Bursa ’nın İnegöl ilçesinde, sebzemeyve halinde iki grup arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı. Yaralılar, özel araçlar, emniyet ekipleri ve 112 Acil Servis ambulanslarıyla devlet hastanesine kaldırıldı.
İddiaya göre, İnegöl Belediyesi SebzeMeyve Halinde iki genç grup arasında çıkan tartışma, büyüklerin de katılması ile kavgaya dönüştü. İddiaya göre, alacak verecek yüzünden çıkan kavgada bıçaklar ve sopalar da kullanıldı.
Hal içinde yaşanan arbedede iki taraf birbirine girdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri kalabalığa müdahale ederek, zorlukla ayırdı. Çıkan kavga sonucunda, 16 yaşındaki T.U. sağ karın boşluğundan, 40 yaşındaki M.U. boğazından bıçakla yaralanırken, 16 yaşındaki O.U., 20 yaşındaki A.Y., 18 yaşındaki E.Y. ise vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar. 6 yaralı da özel araçlar, emniyet ekipleri araçları ve 112 Acil servis ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar. O.U., ise tedavinin ardından Bursa Şevket Yılmaz Hastanesine sevk edildi.
Olayla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<