banner359

Spor Tesisleri Yeni Zeminleriyle Spor Kulüplerinin…

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yenilenen ilçe stadı ve Şükrü Erdem Tesisleri, spor kulüplerinin hizmetine sunuldu.Uzun yıllar Mustafakemalpaşaspor ’a ev sahipliği yapan iki tesisi geçen yıl devralan belediye, iç tadilatın ardından zemin yenileme çalışmalarını da tamaml

22 Ağustos 2014 Cuma 21:30
Spor Tesisleri Yeni Zeminleriyle Spor Kulüplerinin…

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yenilenen ilçe stadı ve Şükrü Erdem Tesisleri, spor kulüplerinin hizmetine sunuldu.
Uzun yıllar Mustafakemalpaşaspor ’a ev sahipliği yapan iki tesisi geçen yıl devralan belediye, iç tadilatın ardından zemin yenileme çalışmalarını da tamamladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin iki ay süren hummalı çalışmalarının ardından çimlendirilen tesisler, yeni sezon öncesi amatör spor kulüplerinin istifadesine sunuldu. Profesyonel maçların oynanabileceği standartlara uygun saha çimleri olan iki tesisin drenaj ve sulama sistemi de yenilendi.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçe stadı ve Şükrü Erdem Tesisleri ’nin yenilenmiş yüzüyle gençlerin kaliteli ortamlarda spor yapabilmelerine imkan sağlayacağını söyledi.
Kurtulan, “Spor, bütün dünyada eğitimin önemli bir parçası olarak görülüyor. Biz de tesisleşme yolunda attığımız adımlarla gençlerimizi spor faaliyetlerine yönlendirmeyi hedefliyoruz. Düzenli aralıklarla spor alanlarının bakımını yapacağız. Gençlerin uzun yıllar boyunca bu tesislerden yararlanacaklarını düşünüyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<